AK Parti'de İl Başkanı kim olacak?

AK Parti

İl Başkanı Mehmet Demir ve yönetiminin istifasından sonra gözler AK Partiye çevrildi. Demir'in istifası çeşitli yönleriyle tartışılırken yeni il başkanı kimin olacağı merak konusu oldu. Kamuoyunda birkaç isim öne çıkarken sürpriz bir isimin il başkanı olm

YENİ İL BAŞKANI KİM OLACAK?

AK Parti il başkanı Mehmet Demir’in yönetimi ile birlikte istifa etmesi Kırıkkale’de büyük yankı buldu. Özellikle siyasi kulislerde istifa çeşitli yönleriyle tartışılırken yeni il başkanı kimin olacağı merak konusu oldu. Dün gün boyu tartışma konusu olan bu gelişme üzerine bazı isimler telaffuz edilmeye başladı. Öncelikle seçim çalışmalarında ismi öne çıkan ve kontenjandan belediye meclis başkanlığına seçilen Çakır Yıldırım ismi öne çıkarken Yıldırım’ın üstlendiği görev gereği il başkanlığına biraz uzak olabileceği tahmin ediliyor. Bu arada yine ismi sürekli ön planda olan Bahadır Kılıç’ın ismine sıcak bakıldığı ileri sürülüyor.

 

SÜRPRİZ BİR İSİM OLABİLİR

Çakır Yıldırım ve Bahadır Kılıç’ın dışında eski il başkanlarından Nuh Dağdelen ve Zühtü Aksal’ın ismi ise ağırlıklı olarak kulislerde tartışılıyor. Ayrıca eski ilçe başkanlarından Mürsel Akçay’ın ismi ise en yakın aday olarak gösteriliyor. Diğer taraftan Keskin eski Keskin Belediye Başkanı Yahya Ucaçelik ise kulislerde en çok tartışılan isim olarak dikkat çekiyor. Bu arada yeni il başkanının yöresel durumunun da il başkanı olmasında etkili olacağı ileri sürülüyor.  Hatta eski Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın ismi bile gündeme getiriliyor. Tüm bu tartışmalar sürerken son sözü belediye başkan adaylığında olduğu gibi Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın söyleyeceği iddia ediliyor.

 

 



hikmet d
5.06.2014 14:17:29
ak partide eğer sayılan isimlere görev verilirse partide hizipleşme alır başını gider sadece zühtü aksal eğer olursa temizliği ile şahsiyeti ile yerine yakışır birde mesut saluk ismi olabilir diyorum.Veli beyin belediye başkanlığından sonra il başkanı olarak gelmesi attan inip eşeğe binmeye benzer afedersiniz ama kuçaklayaıcı bir isim olmalı diyorum.

güneş
5.06.2014 14:18:59
arkadaşlar bu bahadır kılıç da kim,kırıkkalede kim tanır bu ismi biraz dürüst olun asparagas yapmayın.

kemal sert
5.06.2014 14:31:09
Ak parti bu kez kamuoyunda fazlaca tanınmayan ama çalışkan bir isimle yola çıkmalıdır.Eski isimlerle yola çıkılmamalı.

güneş
5.06.2014 14:31:31
arkadaşlar bu bahadır kılıç da kim,kırıkkalede kim tanır bu ismi biraz dürüst olun asparagas yapmayın.

osman
5.06.2014 14:35:46
en iyisi yunus pehlivanlı bey ak partiyi yakından tanıyan bir isim,dürüstlüğyle çalışkanlı ile yunus pehlivanlı bey bu iş için tam biçilmiş kaftandır.Başarılar diliyorum yolu açık olsun.

osman
5.06.2014 14:41:16
en iyisi yunus pehlivanlı bey ak partiyi yakından tanıyan bir isim,dürüstlüğyle çalışkanlı ile yunus pehlivanlı bey bu iş için tam biçilmiş kaftandır.Başarılar diliyorum yolu açık olsun.

ismail
5.06.2014 14:47:56
eğer yunus bey ismi doğruysa kırıkkale ak partiye yakışır sayın yunus pehlin-vanlıdan çok iyi bir il başkanı olur diyorum.

osman
5.06.2014 14:54:05
ak partide yahya uçançelik ismi olmaz diğer isimlerde hep denenmiş isimler osman acar yakışır o koltuğu doldurur

orhan m
5.06.2014 15:00:57
en iyisi ak parti için zühtü aksal dır,dürüst oturaklı tam yakışan bir isimdir başbakan zühtü beyi atayabilir çok ta iyi olur.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ